10 Nisan 2010 Cumartesi

selenden

-annee baksana bi erenin yüzündeki ifadeye..
-off babaa öyle saçma şey olurmu hiç...
-erencim sen daha küçüksün oraya çıkman imkansız..
-anne ben yada eren yapsın noolurr...
gün içinde bunlar gibi okadar çok yeni kelime yakalıyorumki ağzından şaşıyorum. minik kızım konuşuyordu evet iki yaşından beri ama konuşma tarzıda büyümeye başladı kendisi gibi..babasıyla o uzun konuşmalarını yaparken dişlerimizi sıkıyoruz ısırmamak için :) hele kitap okurken bütün bildiği masallardan sentezler yapıp sunuyor yeni yeni hikayelerini..

erene akıllar veriyor kitaplar okuyor ve annesi oluyor oyunlarında..yazık küçüğümde gün içide şaşırıyor nasıl hitap edeceğini:)
eren son bir haftadır abba diyor selene..arada kaçırıyor ağzından dedde(selen),selenmi oğlum dediğimde abba diye değiştiriyor hemen:)artık herşeyi anlıyor ama yinede ıııh ıhhh tekrarlattıyor istediğimi gerçekleştirmiş olsada..oda iki gün sonra ablası gibi ahkam kesmeye başlayacak biliyorum,yapmamı istediği şeyi dolaylı yollardan anlatarak kıvama getirecek annesini..parmaklarında oynatıyorlar dediklerinde anne istemezse olmaz diye düşündüğüm çoğu şeyi yaşamaya başladım..

bunun gibi kaç gerçekle karşılaşacağım bakalım çocukları büyütene kadar..

4 yorum:

  1. o erenimodan bir ısırık alabilir miyimmm lüfffeeenn:))
    ne çabuk büyüdü bu kızlar ayşem yaa her gün bizi şaşırtmaya devam ediyorlar....

    YanıtlaSil
  2. bilmiyorum valla gülayım laf ebesi oldular başımıza..erenimoyuda memnuniyetle verebilerim:)

    YanıtlaSil
  3. seloş çok ama çok tatlı fotoda :) akıllı kızım ne güzel geliştiriyor kelime haznesini... çok zormuş demi ayşecim asla yapmam dediğimiz şeyleri bile köşeye sıkışınca yapıyoruz arada :)

    YanıtlaSil
  4. evetya nihancım, büyükmü söylüyomuşuz birde çocuksuzken ne :))

    YanıtlaSil

İzleyiciler